Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τι μας αποκάλυψε ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ...

Share it Please


ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

1. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να συνδυάζει την  υποκριτική, την εκπαίδευση, τον χορό, το ραδιόφωνο, τη συγγραφή και την πατρότητα;

Όλα μαζί ταυτόχρονα είναι δύσκολο να γίνουν. Πρέπει στο κάθε ένα να αφιερώσεις τον χρόνο του. Με το χορό ασχολήθηκα αυτούς τους 2,3 μήνες που ήμουν στο Dancing With The Stars 3. Τώρα με έχει κερδίσει το ραδιόφωνο καθώς είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στο LoveRadio, η συγγραφή και η υποκριτική.

2. Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης  για το νέο σας βιβλίο «Ογκρέσα» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο;
 
Πηγή έμπνευσης ήταν οι 3 αληθινές ιστορίες που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο. Είναι 3 ιστορίες ζωής που συναντήθηκαν σ’ αυτό το βιβλίο για να δείξουν στους αναγνώστες πως τα πάντα οδηγούνται από τον έρωτα, το πάθος, το ένστικτο, τη μοίρα۠ όλα αυτά οι άνθρωποι τα κουβαλούν στη ψυχή τους και τα βλέπουμε να παίρνουν σάρκα  μέσα από τις εκφράσεις τους. Η Κατερίνα- Ογκρέσα, ο Γιάννης, ο Μάνος αφηγούνται την ψυχοσύνθεσή τους και οδηγούνται σε έναν δρόμο που οι συνέπιες θα είναι ολέθριες.

3. Η κόρη σας ήταν το ερέθισμα για τη συγγραφή του πρώτου σας βιβλίου «Μπαμπά μεγάλωσέ με!» Πως μεγαλώνει η κόρη σας; Θα λέγατε ναι σε ένα δεύτερο παιδί;

Η κόρη μου μεγαλώνει όπως όλα τα παιδιά σε μία φυσιολογική οικογένεια των ημερών. Προσπαθούμε να της δώσουμε τη σωστότερη ανατροφή με τη γυναίκα μου. Σε ένα δεύτερο παιδί θα λέγαμε ναι, εννοείται. Ο χρόνος όμως και οι συνθήκες που επικρατούν τώρα δε μας το επιτρέπουν. Ελπίζουμε στο μέλλον.

4. Γράφετε στο infokids.gr για το παιδικό θέατρο. Θα θέλατε η κόρη σας να ακολουθήσει κάποιο από αυτά τα βήματα;

Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να δώσω στην κόρη μου ευρεία γνώση ώστε όταν φτάσει σε μια ηλικία να είναι έτοιμη να πάρει τη δική της απόφαση, εννοείται όμως ότι θα την αποτρέψω από οτιδήποτε θεωρώ πως θα τη θέση σε «κίνδυνο».

5.  Γνωρίζοντας την κοινωνική σας δράση και τις φιλανθρωπικές σας ενέργειες τι θα σχολιάζατε για το Ice Bucket Challenge και την έκταση που έχει πάρει;

Το θεωρώ βλακεία! Δεν πιστεύω σ’ αυτό το φιλανθρωπικό έργο. Είναι μια μαζική ανούσια ενέργεια. Με το να ρίχνω ένα κουβά νερό στο κεφάλι μου δε συνεισφέρω. Οι εθελοντική ενέργειες όταν έχουν πραγματικά ουσία είναι αθόρυβες, δεν έχουν στόχο την δημοσιότητα αλλά τη βοήθεια. Όπως το να μαζέψει τα σκουπίδια από έναν δημόσιο χώρο, πράγμα που έχω κάνει στην περιοχή που μένω με τη βοήθεια των γειτόνων. Το αποτέλεσμα ήταν αποτελεσματικό.

6. Σας έχουμε δει στο Dancing With The Stars 3 να επιδεικνύεται τις χορευτικές σας ικανότητες για καλό σκοπό. Ποιες οι εμπειρίες σας από εκεί; Θα το ξανακάνατε;

Δε θα το ξαναέκανα. Μου άρεσε αρκετά, αποκόμισα μόνο καλά από αυτή την εμπειρία. Έμαθα να χορεύω, έζησα ένα πολύ έντονο διάστημα, γνώρισα κόσμο۠ μόνο θετικά. Οι υποχρεώσεις τώρα όμως είναι πολλές που δε θα  μου επέτρεπαν να ξαναζήσω πάλι κάτι τόσο έντονο, εκτός αν ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

7. Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς;

Βρίσκομαι ήδη στην συγγραφή ενός ακόμα βιβλίου. Θα διαδραματίζεται και πάλι μια πραγματική ιστορία με ύφος μυθιστορήματος. 
*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ADORE της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers

Instagramm

Follow The Author